Fysio Bussum (voorheen: Gezondheidsplan)

Bewegen is belangrijk, op elke leeftijd. Door te blijven bewegen, blijft u gezond en kunt u gezondheidsklachten tegengaan. Toch merkt u dat met het ouder worden er lichamelijke klachten ontstaan. U krijgt last van uw rug tijdens een partijtje tennis, traplopen gaat minder makkelijk of u heeft last van artrose. Fysio Bussum helpt u inzicht te krijgen in uw klachten aan het bewegingsapparaat en om uw klachten te verhelpen en te voorkomen. Wij zijn gespecialiseerd in manueel therapie bij rugklachten, werkgerelateerde klachten, etalagebenen (claudicatio intermettens), herstel bij heup- en knieprotheses en COPD. Ook bieden wij begeleiding bij fitness.

Bij onze behandelingen speelt beweging een belangrijke rol. Uw fysiotherapeut brengt uw klacht en de herstelbelemmerende factoren in kaart. Vervolgens krijgt u een persoonlijk behandelplan. Naast uw fysiotherapiebehandelingen kunt u bij Fysio Bussum terecht om te fitnessen, u kunt bij ons onder begeleiding sporten in een prettige omgeving.
Meteen na de eerste afspraak heeft u inzicht in uw klacht(en) en kunt u aan de slag met uw persoonlijk behandelplan.

Echtpaar op het strand - Fysio Bussum
Gezondheidsplan heet nu Fysio Bussum
Ook onder deze naam blijven wij u helpen inzicht te krijgen in uw klachten aan het bewegingsapparaat en om uw klachten te verhelpen en te voorkomen.
Lees verder...
Man op fitnessmatje - Fysio Bussum Fitness
Betaalbaar sporten onder begeleiding
Bij Fysio Bussum kunt u ook terecht voor fitness. Hier kunt u onder begeleiding van een fysiotherapeut betaalbaar sporten in een prettige omgeving.
Lees verder...
Man grijpt naar knie - Fysio Bussum klachten
Welke klachten heeft u?
Fysio Bussum is gespecialiseerd in manuele therapie, rugklachten, etalagebenen, herstel bij heup- en knieprotheses en COPD.
Lees verder...